kukat2.jpg
 

EYES WIDE SHUT

 

Sulje silmäsi.
Anna alitajuntasi johdattaa.

 

Unen, fantasian ja todellisuuden rajat hälvenevät, kun Salakinon Eyes Wide Shut -elokuvanäytös herättää elokuvan henkiin paitsi valkokankaalla myös yleisön joukossa. Näytös on toteutettu Lontoossa ja maailmalla suosittujen Secret Cinema -esitysten hengessä.

Intohimon ja salaperäisyyden syvyyksiin johdattavia iltoja järjestetään Lasipalatsin Bio Rexissä kaksi, pe 24.8. ja la 25.8. Ovet avataan klo 20.00 ja esitys alkaa klo 20.30. Ilta päättyy noin klo 01.00. Elokuva on tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi ja se esitetään 35 mm:n filmikopiona.

Eroottinen trilleri Eyes Wide Shut (1999) jäi ohjaaja Stanley Kubrickin (1928–1999) viimeiseksi mestariteokseksi. Elokuva perustuu itävaltalaisen kirjailijan Arthur Schnitzlerin (1862–1931) novelliin Unikertomus (saks. Traumnovelle). Lääkäri William Harford (Tom Cruise) suuttuu vaimolleen Alicelle (Nicole Kidman) kuultuaan, että tämä on kerran melkein pettänyt häntä toisen miehen kanssa. Harford lähtee yön selkään etsimään omaa seksuaalisuuttaan ja löytää itsensä naamiojuhlista, joissa kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

 
selka-peili.jpg

salakinon näytökset

naamio1.jpg

SALAKINO: EYES WIDE SHUT

AIKA: Pe 24.8.2018 klo 20
PAIKKA: Lasipalatsin Bio Rex

Liput alkaen 33 € / 25 € sis. käsittelykulut. Alennusryhmät: opiskeiljat, työttömät, sivarit, varusmiehet, Korjaamolaiset.

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä. Ikäraja K-18. Tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

naamio2.jpg

SALAKINO: EYES WIDE SHUT

AIKA: La 25.8.2018 klo 20
PAIKKA: Lasipalatsin Bio Rex

Liput alkaen 33 € / 25 € sis. käsittelykulut. Alennusryhmät: opiskeiljat, työttömät, sivarit, varusmiehet, Korjaamolaiset.

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä. Ikäraja K-18. Tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

 

Mikä on salakino?

Elokuvat ovat täynnä kiehtovia tarinoita, ikimuistoisia hahmoja ja suuria tunteita.
Mitä jos sinä voisit olla osa elokuvaa?

 
 
eyes-wide-shut-1.jpeg

astu sisään elokuvan maailmaan

Salakinon näytöksissä ei vain katsota elokuvaa, vaan pääset kokemaan elokuvan maailman livenä. Astut sisään toiseen todellisuuteen, jossa saatat kohdata elokuvasta tuttuja hahmoja tai joutua keskelle yllättäviä juonenkäänteitä. Näytöksissä on mukana näyttelijöitä ja esiintyjiä.  Jokainen ilta ja jokainen näytös on erilainen, joten tulethan paikalle avoimin mielin. Emme paljasta kaikkia salaisuuksia etukäteen...

Uteliaisuus palkitaan. Voit vapaasti tutustua maailmaan, seurata näyttelijöitä ja etsiä vastauksia kysymyksiin. Salaisuudet paljastuvat vähitellen. Mitä enemmän eläydyt ja elät mukana, sitä enemmän saat kokemuksesta irti – muista siis ainakin pukeutua teeman mukaisesti, tutustua tapahtumaa ennen sinulle toimitettaviin ohjeisiin ja tulla paikalle ajoissa! Tässä elokuvassa sinullakin on iso rooli.

Ja kyllä, illan aikana pääset nauttimaan myös itse elokuvasta.